Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Terlet-Terlocool_1
Terlet-Terlocool_1

Terlet Terlocool kylare

Att använda Terlocool gör processen mer flexibel och effektiv.

Från tjocka pastasåser och marinader till grädde ost och slät hummus, Terlets Terlocool, den perfekta lösningen till att kyla kalla fyllsåser och mellanlagrade produkter samt de som kräver extra lång hållbarhet.

Terlocool kan börja kyla produkten direkt efter värmebehandling, kylningen av produkten går därför snabbt och effektivt. Detta gör att kokgrytan snabbt kan användas igen, medan Terlocool gör kylningsarbetet.

Metoden skapar mer processkapacitet genom att öka utnyttjandegraden av kylaren och omedelbar kylning ökar flexibiliteten och den bakteriologiska säkerheten. En annan fördel med Terlocool är att utrustningen enkelt kan anpassas till produktens viskositet och önskad temperatur. Till exempel, genom att sänka rotationshastigheterna kan mängden energi som överförs till blandningen minskas och temperaturen kan hållas konstant.

Kontakta oss för mer information:

Peter Olofson
Peter Olofson
Säljchef, Processanläggningar
Pierre Ahlberg
Pierre Ahlberg
Teknisk innesäljare, Processanläggningar
  • Såser
  • Pålägg och smältostar
  • Soppor
  • Snabb kylning möjliggör snabbare och mer effektiva tillverkningsprocesser
  • Skonsam behandling av produkt
  • Ökad flexibiliteten med automatisering och offlinekylning
  • Maximalt utbyte med minimala produktförluster
  • Längre hållbarhet på grund av snabb kylning, minimerar bakterietillväxt