Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Gruv- & stålindustri

Många av våra lösningar används i gruvor och inom stålindustrin.

Teknisk plast

Vi har framförallt specialiserat oss på högkvalitativa plastmaterial med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för användning i mekaniska konstruktioner. Torpedovagnen transporterar smält stål i tillverkningen. Lagerskålar av ROBALON® samt andra skålar av OILON®.

Filterteknik och separatorer

Filter för industrin. Exempel på applikationer är filtrering av kylvatten, skärvätskor, intagsvatten, läkemedel, livsmedel m.m.

Torkteknik

Torkning med tekniker som spraytorkning, fluid bed, paddeltork, valstork, flash tork eller ringtork.

Pumpar

Vi tillhandahåller allt från komponenter till färdiga systemlösningar inom dosering, mätning och desinfektionssystem. Kolvmembranpumpar, kugghjulspumpar, membranpumpar, vakuumpumpar m.fl.

Siktar

Pulversiktning och fraktionering med tummelsiktar, vibrationssiktar eller kontrollsiktar.

Pneumatisk transport

Transport med tryckluft, pneumatisk injektion, dammfiltrering och ventillösningar för en rad olika processindustrier. Pneumatiska transportsystem för alla typer av fririnnande produkter.

Domventil

Avstängningsventil i de mest skiftande sammanhang. Troligen världens mest effektiva, snabbstängande ventil för bulkmaterial. I öppen position passerar produkt genom en full öppning utan att hindras av domen som vrids ett kvarts varv från stängt till helt öppet läge.

Injektering

Lösningen på de flesta behov av insprutning av pulver i olika sammanhang. Utrustningen finns för enklare satsvisa applikationer liksom för kontinuerlig matning. För att erhålla exakt dosering av produkten kan utrustningen placeras på lastceller.

  • Kontrollerade reaktioner och processer
  • Renhet
  • Effektiv utvinning
  • Lång livslängd