Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Mespic

Designar och tillverkning av kompletta förpackningsanläggningar för sekundärförpackningar och uppåt mot pallettering och mycket flexibla lösningar för produkthantering.

TILL LEVERANTÖRENS HEMSIDA

Dedikerade och nyckelfärdiga lösningar, från transportörsystem till förpackningsmaskiner, från kartonnerare till palleterare.
Erbjudandet gäller inte bara fristående standardmaskiner, utan även kompletta lösningar genom noggranna kund- och produktanalyser. Där går man igenom den förpackning och layout som passar kunden bäst – och i tillägg kan man oftast erbjuda en kraftig uppsida med reducerat förpackningsbehov, kortare ställtider och ökad upptid på maskinen vilket i långa loppet ger stora kundfördelar.

Mespic fokuserar på ny och modern teknik och är stolta över att ha inlett viktiga samarbeten med företag och föreningar som aktivt studerar nya material och tekniker för att kunna erbjuda mer effektiva lösningar när det gäller produktion och energibesparingar.
Palletizers och pick and place är gjorda av kolfiber, ett material som erbjuder stora fördelar tack vare dess fina egenskaper. Detta material – korrekt applicerat i våra maskiner och system resulterar oftast i mindre motorer, med högre hastigheter och större laster samt mindre slitage och lägsta möjliga energiförbrukning.

KONTAKTPERSONER

Peter Arnell
Peter Arnell
Teknisk säljare, Förpackningsteknik region Norr, Processanläggningar
Peter Olofson
Peter Olofson
Säljchef, Processanläggningar