På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Produkter

Hitta dina Leverantörer

Leverantörer

Bygg och anläggning

Vi isolerar vibrationer, stomljud, stegljud och buller och erbjuder allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer i såväl högkvalitativa plastmaterial som de mest förekommande konstruktionsplasterna. Inom industriell högtrycksteknik kan vi den senaste tekniken.

Vibrationsteknik

Vi isolerar vibrationer, stomljud, stegljud och buller och skapar därmed goda arbets- och boendemiljöer, skyddar människor och känslig utrustning, samt skapar bättre och tystare produkter.

Teknisk plast

Allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer i såväl högkvalitativa plastmaterial som de mest förekommande konstruktionsplasterna. Vi har framförallt specialiserat oss på högkvalitativa plastmaterial med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för användning i mekaniska konstruktioner.

Högtryckspumpar

Vi erbjuder det senaste inom industriell högtrycksteknik och våra produkter kommer från marknadsledande tillverkare. Vår styrka är kompetens och erfarenhet i kombination med service och kvalitetsprodukter. Våra leveranser sträcker sig från kompletta pumpaggregat till tillbehör för industriell rengöring, färgborttagning på plåt och bilning av betong med vatten, till leveranser av processpumpar för injektering och dosering inom petrokemisk industri.

Produkter för Bygg och anläggning