Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Service

Service på alla produkter, system och utrustningar

  • Driftsupport
  • Maskin- och anläggningsservice
  • Löpande service och serviceavtal
  • Reservdelar

Vi kan medverka dels på tidigt stadium i ditt projekt, i form av tekniska diskussioner, engineering och prisunderlag, och dels i efterhand på levererade komponenter och utrustning. Mindre komponenter skickas med fördel till vår serviceverkstad, medan underhåll och reparationer av större maskiner och anläggningar utförs på plats av vår personal. Vid behov kan vi även erbjuda experthjälp från våra utländska partners. Vi kan också erbjuda hjälp med förebyggande underhåll genom löpande serviceavtal, fjärruppkopplad driftssupport med mera.

Driftsupport

Vi och våra leverantörer kan givetvis assistera för att optimera driften och produktionen, minska underhåll och oplanerade serviceinsatser. Driftssupport kan var en del i ett serviceavtal, med regelbundna genomgångar av prestanda på anläggningen.

Med fjärruppkoppling kan våra produktspecialister koppla upp sig och se på sin egen datorskärm din process eller maskin i realtid, och förhoppningsvis underlätta problemlösningen. En fjärruppkoppling spar både tid och pengar, för i många fall enkla problem.

Kontakta produktansvarig hos oss för din anläggning för mer information. Ta gärna fram tillverknings/anläggningsnummer för att underlätta diskussionen.

Maskin- & anläggningsservice

På större maskiner och anläggningar använder vi huvudsakligen våra partners produktspecialister och servicetekniker för installation, service, uppgradering, ombyggnad och reparation samt nyinstallationer och utbildning. Både för planerade servicebesök, och mer akuta insatser. Vi ordnar givetvis nödvändiga reservdelar om dessa inte finns på lager. Att tillhandahålla och planera reservdelsinköp kan ingå i ett serviceavtal.

Löpande service & serviceavtal

Vi erbjuder löpande service, akut avhjälpande av fel eller service baserat på servicekontrakt och kan med våra egna tekniker ge er snabb service med utgångspunkt från vårt huvudkontor i Mölnlycke, eller med samarbetspartners runt om i landet.

I vår pumpteststation utför vi funktionsprovning, kapacitets- och linjäritetsmätning samt tryckprovning av våra kolvmembranpumpar, membranpumpar, excenterskruvpumpar och slangpumpar. Instrumentservice i form av kalibrering, stabilitetstest av syreelektroder under tryck mm.

Vi designar och bygger doserutrustning i doserskåp med pumpar och armatur, färdiga tavlor med pumpar, instrument och armaturer, pump, omrörare och tillbehör monterat på tank eller stativ för specialapplikationer. Vi gör allt från små kundanpassade lösningar till stora projektleveranser samt utför montage, igångkörning och utbildning på plats. Vi servar framförallt pumpar och mätinstrument som vi själva representerar på den svenska marknaden.

Reservdelar

För all utrustning som Christian Berner eller våra samarbetspartners har levererat, kan vi givetvis tillhandahålla reservdelar. På större utrustningar för vi också loggbok så att vi kan se vad som har handlats och bytts tidigare.
Reservdelshållning kan också ingå i ett serviceavtal, även med planerade utbyten av slitdelar innan de går sönder.

Kontakta oss för mer information, och ta gärna fram ett tillverknings/anläggningsnummer så underlättar det diskussionen. Vi ordnar även format- och reservdelar.

Kontakta oss

Jimmy Andersson
Jimmy Andersson
Servicetekniker, Miljö- och processteknik
Owe Encke
Owe Encke
Servicetekniker, Miljö- och processteknik
Pall Ingi Magnusson
Pall Ingi Magnusson
Servicetekniker
Tobias Bodin
Tobias Bodin
Service- och automationstekniker, Fyllningsteknik Fillflex
Kristian Borg
Kristian Borg
Produktionschef, Servicechef

Ladda ned mer information