Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Lösningar för e-handel och tredjepartslogistik

Rätt förpackningslösning för ditt behov

Att handla online är för många en självklarhet. Det går snabbt och är smidigt. Att möta kundens förväntningar från ett genomför köp till leverans och eventuella returer kan ibland vara en stor utmaning stor nog. Det finns lösningar för bättre kundupplevelser som samtidigt effektiviserar den interna processen. Vårt jobb är att finna rätt förpackningsmaskin för din verksamhet. Oavsett företagets storlek eller ambitioner så finns förpackningsmaskiner som hanterar paket och försändelser för postorder och e-handel. Våra lösningar innefattar allt från maskiner, påsar av papper eller plast med egen design och logga till förpackningar, förslutning och returer inom e-handel. Genom täta samarbeten med ledande leverantörer hittar vi en optimal lösning som passar er. Vi strävar efter att alltid erbjuda dig den ekonomiskt och tekniskt bästa lösningen.

Många fördelar:

 • Enkla eller krävande applikationer
  Våra maskiner finns som manuella, halv- eller helautomatiska.

 • Specifika önskemål är inget hinder
  Vi erbjuder många skräddarsydda lösningar tack vare modulära och flexibla maskiner.

 • Teknik i framkant
  Innovation och högteknologiska lösningar till följd av många års utveckling från världsledande leverantörer.

 • Inget krångel
  Användarvänliga och effektiva lösningar skapade för enkel hantering.

 • Kostnad och miljö i fokus
  Lågt underhåll, enkel rengöring, minskade stillestånd och minskat spill.

 • Service
  Vi utför installationer med igångkörning och utbildning med hjälp av våra tekniker eller i samarbete med våra leverantörer.

Halvautomatiska påspackningspackningsmaskiner med designadepåsar från Automated Packaging System

Packning i små och stora påsar för e-handel

Påspackningsmaskiner som på ett enkelt sätt förpackar olika produkter i kundanpassade eller neutrala förkonverterade påsar på rulle. Allt från pinpack av smådetaljer av metall och plast i små tunna påsar till de största kraftiga applikationerna där man fyller påsen med bulkvolymer för t.ex. fordonsindustrin. Passar för packning och försäljning direkt till butik eller att skicka från e-handelslager.

Autobag (APS) har gjort ett flertal kostnadseffektiva system där individuell adress och transportdata printas direkt på påsen med thermotransfer-tryck. Påsen öppnas för operatören automatiskt och därefter packas varorna manuellt och påsen försluts genom svetsning. Detta system förenklar hela hanteringen av förpackningen från vara till kund. Systemet kan kompletteras med olika transportband och styrning baserat på det enskilda behovet

Skräddarsydda designpåsar för e-handelsföretag

Låt din design och logga synas under hela leverensprocessen. Film och påsar tillverkas i önskat material i egna fabriker. Filmmaterialet konverteras till färdiga påsar som levereras på rulle eller i låda. Alla typer av grafik och effekter är möjliga och vi förser även påsen med olika tekniska funktioner. Varje maskin kan utrustas med printer för fram eller baksida och kopplas till PC för variabeldata eller fast information.

I samband med packning av de beställda varorna önskar man oftast få avstämning mot lager. Vi samarbetar med er dataleverantör och utför analyser om vad som behövs tillföras för en komplett lösning.

Fördelar

 • Flexibla system med tillbehör som ökar hastigheten och förenklar packningen
 • Kompletta lösningar för maximal produktivitet
 • Reducera kostnaderna per förpackning med färdiga påsar på rulle

100% återvinningsbara papperspåsar för e-handel

Det senaste på marknaden är en helt ny påsmaskin, 850SP Papper. En påsmaskin med papperspåsar anpassad för e-handel. Lika enkel och smidig att använda som föregångaren 850S. En hållbar och snabb lösning för postorderfyllning och e-handelsapplikationer.

Funktion och fördelar för påsmaskin med papperspåsar

 • Papperspåsar som är 100% återvinningsbara
 • Högkvalitativa förseglingar och möjlighet till återförslutning för returer
 • Öppnar, märker och försluter 7-10 påsar per minut
 • Tryck högupplösta fraktetiketter direkt på påsarna
 • Har ett intuitiv gränssnitt för enkel åtkomst till hjälpsystem, diagnostik och prestandaövervakning, vilket förenklar underhåll och maximerar produktiviteten
 • Minskar fraktkostnaderna jämfört med wellpapplådor
 • Enkel trädning av påsarna för snabb och smidig omställning
 • Kan integreras i nätverket för full integration med packstationer för att underlätta central övervakning och utvinning av produktivitetsinformation.

Påsmaskin för papperspåsar

Designa egna påsar för e-hanel

Vi har Autobags förfabricerade påsar i många utföranden och material för att bäst passa er produkt. Påsarna beställs på rulle eller i kartong beroende på storlek och volym. Påsarna kan beställas med kundanpassat tryck i upp till 8 färger på fram och baksidan. Vi levererar påsarna normalt i LLDPE eller LDPE och vi extruderar plasten i flera lager med t.ex. infärgad svart insida och vit utsida, alternativt leverera i transparent material.


Vi har även påsmaterial för speciella behov som t.ex. militär anpassning, rostskyddsfilm (VCI), UV-beständighet etc.

Påsar till förpackningsmaskiner

Vill du vete mer om förpackningslösningar, kontakta oss

Jerry Heinonen
Jerry Heinonen
Teknisk säljare, Processanläggningar
Peter Arnell
Peter Arnell
Teknisk säljare, Förpackningsteknik region Norr, Processanläggningar
Tommy Nyström
Tommy Nyström
Teknisk innesäljare, Förpacknings- och fyllningsteknik, Processanläggningar