Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Karriär

Hos oss samlas allt från experter på dämpningsmaterial, miljövänlig vattenrening och pappersmaskiner. Upplevelsen av att jobba på Christian Berner kan se väldigt olika ut, men gemensamt för alla är att vi tillsammans befinner oss i industrins framkant.

En arbetsplats med arbetsglädje och kompetens i fokus

Arbetsglädje

Det ska vara roligt att gå till jobbet! Arbetsglädje är nyckeln till en bra arbetsmiljö, nöjda kunder och företagets fortsatta framgång.

Engagemang

Vi arbetar aktivt för att stimulera våra medarbetares engagemang och initiativ. En medarbetare ska känna sig trygg med sitt ansvar och ha friheten att utvecklas.

Vidareutveckling

Inom företaget vidareutvecklas medarbetare varje dag inom en rad olika ämnen, som bland annat eco-driving, säkerhet och ledarträning.

Förtroende

På våra arbetsplatser råder öppenhet och förtroende. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån ska Christian Berner vara en plats där du kan utvecklas.

Våra förmåner

Nedan ser du några av de förmåner vi har på Christian Berner AB. Som anställd omfattas du av kollektivavtalet Teknikavtalet Unionen som bl.a. ger dig rätt till föräldralön, arbetstidsförkortning mm.

RÖRELSE, HÄLSA OCH FRISKVÅRDSBIDRAG

Vi vill att medarbetarna ska må bra och vara aktiva. Därför ger vi hela 4 000 kronor i friskvårdsbidrag varje år och erbjuder bland annat massage på jobbet och möjlighet till träning på arbetstid

FLEXIBEL ARBETSTID

Vi sätter stort värde på alla våra medarbetare och deras privatliv. Därför har vi utöver arbetstidsförkortning även flextid och sommartid samt fasta stängningsdagar

GEMENSKAP OCH VIKÄNSLA

Hos oss har vi gemensamma fikapauser och vi missar sällan ett tillfälle att uppmärksamma och fira våra framgångar. Gott fika och frukt är självklarheter för att vara glad och pigg.

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING

Om det skulle behövas sjukvård har vi en sjukvårdsförsäkring för alla medarbetare.

PENSION OCH FÖRÄKRINGAR

Från dagen du börjar tills dagen du lämnar oss kan du känna dig trygg med att vara rätt försäkrad och att vi har betalat in tjänstepension.

Kontakta oss här

Lediga tjänster

Bli en del av vårt lag. Se de lediga tjänster vi har för tillfället.

Spontanansökan

Är du nyfiken på ny teknik? Tycker du om att finnas till för kollegor, kunder och leverantörer? Då är kanske vi rätt arbetsplats för dig. Hittar du inte drömjobbet just nu, skicka en spontanansökan till någon av oss.

Daniel Sjögren
Daniel Sjögren
Säljchef, Teknisk plast
Jimmie Olsson
Jimmie Olsson
Säljchef, Filterteknik
Jonas Karlsson - Föräldraledig
Jonas Karlsson - Föräldraledig
Ekonomichef
Kristian Borg
Kristian Borg
Produktionschef, Servicechef
Lars-Olof Frantzich
Lars-Olof Frantzich
Säljchef, Miljö- och processteknik
Peter Olofson
Peter Olofson
Säljchef, Processanläggningar
Richard Härnqvist
Richard Härnqvist
Säljchef, Fillflex
Stefan Fransson
Stefan Fransson
Säljchef, Vibrationsteknik