På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Karriär

Hos oss samlas allt från experter på dämpningsmaterial, miljövänlig vattenrening och pappersmaskiner. Upplevelsen av att jobba på Christian Berner kan se väldigt olika ut, men gemensamt för alla är att vi tillsammans befinner oss i industrins framkant.

En arbetsplats med arbetsglädje och kompetens i fokus

Arbetsglädje

Det ska vara roligt att gå till jobbet! Arbetsglädje är nyckeln till en bra arbetsmiljö, nöjda kunder och företagets fortsatta framgång.

Engagemang

Vi arbetar aktivt för att stimulera våra medarbetares engagemang och initiativ. En medarbetare ska känna sig trygg med sitt ansvar och ha friheten att utvecklas.

Vidareutveckling

Inom företaget vidareutvecklas medarbetare varje dag inom en rad olika ämnen, som bland annat eco-driving, säkerhet och ledarträning.

Förtroende

På våra arbetsplatser råder öppenhet och förtroende. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån ska Christian Berner vara en plats där du kan utvecklas.