Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Hitta dina Hållbara lösningar

Karriär

Hos oss samlas allt från experter på dämpningsmaterial, miljövänlig vattenrening och pappersmaskiner. Upplevelsen av att jobba på Christian Berner kan se väldigt olika ut, men gemensamt för alla är att vi tillsammans befinner oss i industrins framkant.

En arbetsplats med arbetsglädje och kompetens i fokus

Arbetsglädje

Det ska vara roligt att gå till jobbet! Arbetsglädje är nyckeln till en bra arbetsmiljö, nöjda kunder och företagets fortsatta framgång.

Engagemang

Vi arbetar aktivt för att stimulera våra medarbetares engagemang och initiativ. En medarbetare ska känna sig trygg med sitt ansvar och ha friheten att utvecklas.

Vidareutveckling

Inom företaget vidareutvecklas medarbetare varje dag inom en rad olika ämnen, som bland annat eco-driving, säkerhet och ledarträning.

Förtroende

På våra arbetsplatser råder öppenhet och förtroende. Oavsett vem du är eller var du kommer ifrån ska Christian Berner vara en plats där du kan utvecklas.

Våra förmåner

Nedan ser du några av de förmåner vi har på Christian Berner AB. Som anställd omfattas du av kollektivavtalet Teknikavtalet Unionen som bl.a. ger dig rätt till föräldralön, arbetstidsförkortning mm.

RÖRELSE, HÄLSA OCH FRISKVÅRDSBIDRAG
Vi vill att medarbetarna ska må bra och vara aktiva. Därför ger vi hela 4 000 kronor i friskvårdsbidrag varje år och erbjuder bland annat massage på jobbet och möjlighet till träning på arbetstid

FLEXIBEL ARBETSTID
Vi sätter stort värde på alla våra medarbetare och deras privatliv. Därför har vi utöver arbetstidsförkortning även flextid och sommartid samt fasta stängningsdagar

GEMENSKAP OCH VIKÄNSLA
Hos oss har gemensamma fikapauser och vi missar sällan ett tillfälle att uppmärksamma och fira våra framgångar. Gott fika och frukt är självklarheter för att vara glad och pigg.

SJUKVÅRDSFÖRSÄKRING
Om det skulle behövas sjukvård har vi en sjukvårdsförsäkring för alla medarbetare.

PENSION OCH FÖRÄKRINGAR
Från dagen du börjar tills dagen du lämnar oss kan du känna dig trygg med att vara rätt försäkrad och att vi har betalat in tjänstepension.

Kontakta oss här