Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad: 24-04-04 | 12:01

Effektiv smakfyllning till alla hemmakockar

Santa Maria tar ett viktigt steg framåt i sin kryddproduktion med senaste investeringen, en modern fyllningsmaskin från All-Fill. Projektledaren Joakim Tiverman Wig på Santa Maria reflekterar över projektet.

— Det har verkligen varit en lång och lärorik resa för oss. Det är inte varje dag vi genomför maskinbyten, föregångaren har fyllt kryddburkar åt oss i 30 år. Joakim betonar det stora engagemanget från kollegorna och samarbetspartnern Christian Berner AB, vilket var avgörande för framgången. Jerry Heinonen, Teknisk säljare på Christian Berner AB, har varit med oss varje steg på vägen.

— Att arbeta fram en lösning som passar Santa Marias behov var en utmaning, särskilt med tanke på variationen i partiklar och konsistens hos kryddorna. Men att se deras fokus på kvalitet och innovation var verkligen inspirerande säger Jerry Heinonen.

Tillsammans med All-Fill, som är marknadsledare inom pulverdosering, har Santa Maria förbättrat arbetsmiljö i fabriken i Mölndal. Den nya fyllningsmaskinen är effektiv och lättillgänglig, vilket förenklar övervakning och rengöring. Operatören Dawn Aronsson delar sin upplevelse.

— Den nya maskinen gör verkligen vårt arbete smidigare, samtidigt som den bidrar till en tystare och säkrare arbetsplats.

Trots utmaningarna med att säkerställa perfekt fyllning av kryddburkarna är teamet redo att ta itu med alla kryddblandningar som kommer deras väg. Joakim Tiverman Wig avslutar, vi ser fram emot att fortsätta krydda världen, en burk i taget.

Joakim Tiverman Wig, Dawn Aronsson och Ida Jacobsson på Santa Maria i Mölndal.

Joakim Tiverman Wig, Dawn Aronsson och Ida Jacobsson på Santa Maria i Mölndal.

Vill du veta mer om fyllning, kontakta

Jerry Heinonen
Jerry Heinonen
Teknisk säljare, Processanläggningar

Dela