På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2021-03-22 | 12:38

Gemensam lösning för effektiva undertaksystem

Christan Berner AB och Europrofil samarbetar för att erbjuda ett komplett system för ljudreducerande undertak. Kombinationen akustikhängare tillsammans med undertakssystemet EuroCeiling innebär färre komponenter, mindre material och ett bättre slutresultat.

-Våra akustikhängare isolerar effektivt redan från mycket låga frekvenser och installeras både till betong- och träbjälklag säger Olof Rosander, Teknisk innesäljare på Christian Berner AB. Tillsammans med Europrofil kan vi erbjuda en komplett lösning för offentliga miljöer så som skolor, kontor restauranger, hotell, teknikrum, gym, musikrum med mera.

Europrofils system EuroCeiling erbjuder ett snabbt, enkelt och effektivt montage av nedpendlat undertak. Systemet är utvecklat för att få en optimal och kostnadseffektiv lösning med fokus på minskad materialåtgång. Komponenterna kopplas samman utan verktyg eller skruv, du sparar drygt 600 skruv för ett tak på 100 m2 och 1 lager gips är tillräckligt för att ersätta 3 lager gips om det används tillsammans med akustikhängaren från Christian Berner.

-Vi kan erbjuda kunderna det bästa av två världar säger Ronnie Speychal, vd på Europrofil. Med Christian Berners spetskompetens och erfarenhet inom ljudreducerande lösningar för byggbranschen och Europrofils unika system så skapar vi tillsammans marknadens kanske mest kompletta lösning.

Tillsammans erbjuder vi en unik lösning som skapar en lång rad mervärden.

  • Ett system som är utvecklat för att fungera optimalt ihop
  • Teknisk rådgivning och support, från ritbord till montage.
  • Skräddarsydd lösning till en lägre kostnad


Vill du veta mer om vår lösning?
Kontakta Christian Berner AB 
Vibrationsteknik
031-33 66 900, order@christianberner.com

Dela