På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2019-11-04 | 09:54

Ingenting är omöjligt med femaxlig simultanbearbetning

Christian Berners nyinstallerade CNC-maskin klarar av att bearbeta mycket komplicerade detaljer efter dina önskemål. Verktygsväxlaren med 18 olika sorters verktyg och ett 20-tal olika borr hanterar både plattor, rör och stänger. Alla detaljer bearbetas i ett flöde vilket ger ett noggrant resultat gång efter gång.

Senaste tillskottet i vår maskinpark för bearbetning av konstruktionsplaster är en Homage Centateq P-300. En fullt simultan, femaxlig CNC-maskin med verktygsväxlare.

Maskinen kan bearbeta stora volymer med sina automatiska verktygsbyten för fräsning, borrning och sågning. Med Mastercam digitala ritningar sköts fina detaljer i ett förväg bestämt mönster, snabbt och exakt.

- Det här gör vår produktion mer komplett och vi kommer att kunna utföra avancerade bearbetningar till våra kunder säger Roger Forsberg, säljchef Teknisk plast. Det tillsammans med korta leveranstider tror vi leder till fler och fördjupade samarbeten med våra kunder.

Vill du veta mer om våra lösningar?

Vi erbjuder allt från halvfabrikat till färdigbearbetade detaljer i såväl högkvalitativa plastmaterial som de mest förekommande konstruktionsplasterna. Vi har framförallt specialiserat oss på material med mycket låg friktion och hög slitstyrka, främst för mekaniska konstruktioner och inklädnader.

Kontakta Roger Forsberg, säljchef, Teknisk plast  

031-33 66 937

roger.forsberg@christianberner.com

Dela