På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2018-04-17 | 11:04

Christian Berners produkter är nu listade i Svanens Husproduktportal

Christian Berners vibrationsisolerande material Sylomer® och Sylodyn® är nu listade i Husproduktportalen för byggnadsprodukter som kan användas i Nordiska Svanenmärkta hus.

Visste du att Christian Berners vibrationsisolerande material Sylomer® och Sylodyn® är listade i Husproduktportalen för byggnadsprodukter som kan användas i Nordiska Svanenmärkta hus? Även produkterna PureStep-paketet, Damtec Pur, Damtec Color samt Damtec Wave 3D är listade. Det innebär att materialen är godkända att ingå som byggnadsmaterial i Svanenmärkta hus i Norden. Svanen är Nordens officiella miljömärke och det drivs på uppdrag av regeringen, utan bransch- eller vinstintresse. Det tycker vi känns tryggt.

Tillverkaren av Sylomer® och Sylodyn® för vibrations- och stomljudsisolering inom bygg, industri och järnväg är Getzner Werkstoffe G.m.b.H. Christian Berner erbjuder även deras ballastmattor, slipermattor (USP), elastiska mellanlägg (baseplate pads, rail pads), konfektionerade och formgjutna elastomerer.

Kontakta Rebecca Orvestad, Ulf Wallman eller Anders Darnell för att få veta mer om vibrationsdämpning inom bygg.

Rebecca Orvestad, Teknisk innesäljare Vibrationsteknik, 031-33 66 950
Ulf Wallman, Teknisk säljare Vibrationsteknik segment Bygg, 031-33 66 936
Anders Darnell, Teknisk säljare Vibrationsteknik segment Bygg, 08-564 88 481

Dela