På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2018-02-28 | 12:10

Christian Berner AB bidrar till en trivsam miljö i gymmet på Mölndal Galleria

NCC bygger den nya gallerian i Mölndal med närmare 70 butiker och som öppnar sina portar under 2018. En av de större gymkedjorna vill skapa en bra miljö där vibrationer och ljud från avdelningarna fria vikter och spinningsalen minimeras. NCC har tillsammans med Christian Berners avdelning Vibrationsteknik tagit fram en lösning med Getzners unika Polyuretanprodukter, här gula Sylodyn® NC klossar.

NCC bygger den nya gallerian i Mölndal med närmare 70 butiker och som öppnar sina portar under 2018. Med sina 24 000 m² i en miljö med en varm framtoning, hoppas de att människor möts och trivs. En av de större gymkedjorna vill skapa en trivsam miljö där vibrationer och ljud från avdelningarna fria vikter och spinningsalen minimeras. NCC har tillsammans med Christian Berners avdelning Vibrationsteknik tagit fram en lösning med Getzners unika Polyuretanprodukter, här gula Sylodyn® NC klossar.

På bilderna visas hur de gula klossarna fördelas över bjälklaget på avdelningen fria vikter och sedan hur det gjuts ett lager på 100 mm ovanpå en skiva med en plastfolie emellan. Tillsammans skapar detta en tyngd som fördelas över de gula Sylodyn® klossarna.

— Christian Berner har hjälpt oss hela vägen och vi är mycket nöjda, säger Olof Vilhelmsson, NCC, Hyresgästsamordnare på projekt Mölndal Galleria.

— Vi på Christian Berner AB har en lång erfarenhet av Getzners produkter och samarbete med NCC, där flera av oss har varit delaktiga, säger Ulf Wallman, teknisk säljare inom vibrationsteknik på Christian Berner.

För ytterligare information kontakta:

Ulf Wallman, teknisk säljare, Christian Berner AB, tel +46 (0) 31-336 69 35
E-post: ulf.wallman@christianberner.com, www.christianberner.se

Dela