På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2018-02-01 | 10:16

A-SAFEs flexibla och innovativa krockskydd finns nu i Christian Berners sortiment

Brittiska A-SAFEs innovativa krockskydd finns nu i teknikföretaget Christian Berners sortiment. Prisbelönta A-SAFE är tillverkare av världens första flexibla polymerbaserade krockskydd. Lösningarna används över hela världen för att skydda människor, maskiner, utrustning och fastigheter.

Brittiska A-SAFEs innovativa krockskydd finns nu i teknikföretaget Christian Berners sortiment. Prisbelönta A-SAFE är tillverkare av världens första flexibla polymerbaserade krockskydd. Lösningarna används över hela världen för att skydda människor, maskiner, utrustning och fastigheter. A-SAFEs krockskydd passar för många slags behov: avgränsning av områden, trafik- och ruttarrangemang samt olika industriella behov från produktion till lager. Christian Berner Tech Trade erbjuder tekniska lösningar, produkter och tjänster till företag och kommunala inrättningar i Norden.

Genom agenturen för A-SAFE breddas Christian Berners affärsverksamhet även till säkerhets- och skyddsanordningar.

— Vi på Christian Berner är mycket glada över att vi nu är återförsäljare till den ledande leverantören av säkerhet i produktions- och logistikmiljöer. A-SAFE sätter en ny standard, säger Torbjörn Rodhe, Affärsområdeschef hos Christian Berner och fortsätter - Vi skyddar nu även de utrustningar vi levererar mot stötar från omgivningen, samtidigt som vi skyddar människorna som arbetar i närheten. Agenturen för A-SAFE är en naturlig förlängning av företagets verksamhet.

Christian Berners finländska bolag inledde samarbete med A-SAFE under våren 2017. Det positiva mottagandet på den finländska marknaden ledde till att samarbetet utökades även till Sverige och Norge. A-SAFEs krockskyddssystem representeras nu av en stark nordisk aktör över nästan hela Skandinavien.

A-SAFEs kostnadseffektiva och miljövänliga krockskyddssystem är en intelligent lösning – tack vare moduluppbyggnaden kan produkterna återvinnas, och den genomfärgade polymerbasen gör dem nästan underhållsfria. Det flexibla materialet minskar skador på golvet och på själva krockskyddet. A-SAFEs flexibla material är verkligt kostnadseffektiva: inga dyra reparationskostnader eller inköp av nya krockskydd. Tack vare sin flexibilitet är A-SAFE ett säkert alternativ även för fastigheter, maskiner och fordon. Krockskydden är testade och certifierade enligt ISO-standard.

Lösningarna används över hela världen för att skydda människor, maskiner, utrustning och fastigheter. A-SAFEs krockskydd passar för många slags behov: avgränsning av områden, trafik- och ruttarrangemang samt olika industriella behov från produktion till lager.

— A-SAFE är en liten investering för en säkrare och effektivare arbetsmiljö. På längre sikt betalar sig investeringen genom lägre kostnader för reparation och nyanskaffningar”, säger Torbjörn Rodhe.

A-SAFEs produkter passar utmärkt för den traditionella industrin men tack vare sin hygieniska design även för livsmedels- och bryggeriindustrin. Världsledande läskedryckstillverkare som Heineken och Coca-Cola förlitar sig på A-SAFEs krockskydd. Krockskydden passar även för utomhusbruk och de håller både för UV-strålning och vädrets växlingar. A-SAFEs krockskydd har nästan obegränsade användningsmöjligheter.


För ytterligare information kontakta:

Torbjörn Rodhe, Affärsområdeschef Materialteknik, Christian Berner AB, tel +46 (0) 31-336 69 29
E-post: torbjorn.rodhe@christianberner.com, www.christianberner.se 

Dela