På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2015-08-20 | 13:30

Christian Berner Tech Trade AB växer ytterligare i Norden inom processindustrin

​Teknikföretaget Christian Berner Tech Trade AB fortsätter att utveckla sin verksamhet inom processindustrin genom samarbete med John Zink Hamworthy Combustion. Från och med augusti 2015 kommer Christian Berner Tech Trade AB erbjuda John Zink Hamworthy Combustions produktutbud i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Teknikföretaget Christian Berner Tech Trade AB fortsätter att utveckla sin verksamhet inom processindustrin genom samarbete med John Zink Hamworthy Combustion. Från och med augusti 2015 kommer Christian Berner Tech Trade AB erbjuda John Zink Hamworthy Combustions produktutbud i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

Christian Berner är en ledande teknisk partner som samarbetar med leverantörer över hela världen och drivs av att alltid hitta de bästa tekniska och kostnadseffektiva lösningarna inom ett flertal områden.

John Zink kompletterar Christian Berners erbjudande inom segment som kemisk behandling, biobränslen, livsmedelsförädling, massa och papper, energihantering med systemlösningar och produkter inom förbränning och gasåtervinning.

Avtalet med John Zink ger Christian Berner möjligheter till att erbjuda ett bredare utbud till kunder i Norden. Samarbetet bidrar också till utökat samarbete med Koch Industries.

John Zink kombinerar praktiskt problemlösning med kreativ innovation för att utveckla en ren generation av förbränningsprodukter och för att möta kundernas utmaningar och en miljömedveten värld. Huvudkontoret i Europa ligger i Luxemburg och här finns också en av förbränningsbranschens största testcenter för forskning och utveckling. John Zink är en del av Koch Industries, ett privatägt globalt företag som tillhandahåller olika produkter och lösningar för industrier och konsumenter världen över.

Läs mer om produktutbudet här

Dela