På Christian Berners webbplats används cookies som gör att webbplatsen fungerar bättre. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du att vi använder cookies. Läs mer

Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Senast uppdaterad 2015-05-05 | 12:00

Christian Berners patronfilterhus i hela Skandinavien

Christian Berner introducerar en komplett serie av rostfria patronfilterhus för hela den skandinaviska marknaden. Vi erbjuder CB-serier från den enklaste filtreringsprocessen till den mer avancerade. Storlekar finns från enkelpatronhus i 5” längd till flerpatronhus med 60” längder. Alla förekommande patroninfästningar och anslutningar på patronfilterhuset är tillgängliga.

Christian Berner introducerar en komplett serie av rostfria patronfilterhus för hela den skandinaviska marknaden.

Vi erbjuder CB-serier från den enklaste filtreringsprocessen till den mer avancerade, där det t.ex. finns krav på integritetstest. Storlekar finns från enkelpatronhus i 5” längd till flerpatronhus med 60” längder. Alla förekommande patroninfästningar och anslutningar på patronfilterhuset är tillgängliga. Speciellt smart är den multifunktionella patroninfästningen som hanterar både DOE och SOE i samma patronfilterhus.

Från enkla till avancerade filtreringsprocesser

CB50-serien - Enkelpatronhus
Lätta enkelpatronhus för alla typer av processer. Lämpliga för både vätska och gas och erbjuder enkel drift.

Läs mer om CB50-serien

CB40-serien - Flerpatronhus
Marknadens bredaste utbud av storlekar och anslutningar och används för processindustrins generella vätskefiltrering.

Läs mer om CB40-serien

CB30-serien - Sanitära filterhus
Sortiment av sanitära singel- och flerpatronhus. Anpassade för läkemedels-, dryckes- och finkemisk industri där renlighet är av största vikt.

Läs mer om CB30-serien

Dela