Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Processanlaggning-Maxx-D-och-ProxxD_1
Processanlaggning-Maxx-D-och-ProxxD_1
Processanlaggning-Maxx-D-och-ProxxD_1

Processanläggning Maxx D och ProxxD

Används framförallt för satsvis tillverkning av olika typer av livsmedelsprodukter som t.ex. majonnäs, ketchup, emulsionsbaserade såser etc. MaxxD finns i flera olika storlekar från lab.-skala till 2400 liter.

Kapacitet upp till 6000 kg / timme
Från lab- till industriell skala

Funktioner:

  • homogenisering
  • blandning
  • dispergering
  • uppvärmning
  • kylning
  • rengöring
  • avluftning

Huvudapplikationer:

  • majonnäs
  • dressing
  • såser
  • ketchup

Kontakta oss för mer information:

Peter Olofson
Peter Olofson
Säljchef, Processanläggningar
Pierre Ahlberg
Pierre Ahlberg
Teknisk innesäljare, Processanläggningar
  • MaxxD och ProxxD homogeniserar och avluftar din produkt i en och samma behållare.
  • Upptill 12st batcher på 500L inom en timme!
  • Låg energiförbrukning per kg tillverkad produkt.
  • Snabb och effektiv CIP/WIP rengöring.
  • Effektiv värmeväxling.
  • Homogenisatorn finns i två olika utföranden för optimal bearbetning av varje produkt.
  • Att byta homogenisatorn är enkelt och tar ca 20 minuter.