Hitta dina Produkter

Hitta dina Leverantörer

Hitta dina Hållbara lösningar

Turtle Tough

Turtle Tough utvecklar och designar mät- och analyssystem för extrema applikationer. Som ett australiensiskbaserat företag har deras produktutveckling formats av världsledande gruv- och kemisk processindustri. Deras konstruktioner har dragit nytta av många års erfarenhet av att serva processer inom brytning av guld, nickel, kobolt, koppar, zink och titandioxid som är några av de mest utmanande i världen.

Samma produkter som har utvecklats för extrema applikationer har oöverträffad prestanda inom andra branscher. Effekten av denna utveckling är att våra mätsystem ger betydande fördelar; förbättra noggrannheten, minskad mätavdrift, förbättrad processkontroll samtidigt som underhålls- och driftskostnaderna minskar.

Du hittar i dag Turtle Toughs sensorer och mätsystem i nästan alla branscher runt om i världen. Om det finns en applikation som inte specifikt finns på deras webbplats, kontakta Christian Berner för hjälp i just din applikation. I de fall som vi inte har gjort detta förut skulle vi säkert vilja prova.

Vad är så speciellt med Turtle Tough?

Världens starkaste pH-glas

Mer om Turtle Tough

Företaget har tillverkat sensorer i mer än 30 år. De är en specialtillverkare som tillverkar sensorer för tuffa applikationer. Denna smala nisch lämpar sig inte för de större tillverkarnas massproduktion. Även om de kanske inte är lika välkända som några av de internationella märkena, har deras sensorer hittat till några av de största anläggningarna och kemiska bearbetningsanläggningarna på planeten.

Varför ska jag köpa Turtle Tough?

Helt enkelt, för att spara pengar. Om vi inte gjorde så att våra kunder sparade pengar skulle de inte köpa våra sensorer. Vi garanterar att du sparar pengar genom längre livslängd, lägre underhåll eller förbättrad processnoggrannhet och kontroll. 

Vad skiljer Turtle Tough från de stora tillverkarna?

Turtle Tough sensorer är gjorda speciellt för svåra applikationer med de bästa materialen och bästa tillgängliga teknik. Sensorer är individuellt handgjorda, var och en speciellt för att mäta i en specifik miljö. Stora sensortillverkare har vanligtvis en sensordesign som ska passa alla applikationer, medan Turtle Tough-sensorer är utformade för att uppnå önskat resultat för applikationen.

Till leverantörens hemsida

Kontaktpersoner

Henrik Andersson
Henrik Andersson
Teknisk säljare, Industri, Miljö- och vätsketeknik