'
M.M: PageTemplate
PageTemplate

Teknisk Innesäljare inom Filterteknik, Mölnlycke

Har du ett tekniskt intresse och är genuint intresse av B2B och relationsbyggande försäljning och är tekniskt intresserad då ska du söka dig till oss!
Som Teknisk Innesäljare på Christian Berner har du ett nära samarbete med våra befintliga kunder, leverantörer och övriga medarbetare i ditt verksamhetsområde Filterteknik. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder och tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.


Är du den vi söker?

Engagemang, kvalitet, affärsmässighet, energi, relationer och resultat är det vi letar efter i våra Tekniska Innesäljare. Vi ser gärna att du drivs av att ge support i världsklass, är noggrann i ditt utförande, håller det som är lovat och levererar i tid. Du har ett tekniskt intresse, är van att ta ansvar och hantera många olika projekt samtidigt. Du har också ett förhållningssätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter via telefon och mail.
Din bakgrund kan variera men du behöver erfarenhet av proaktivt arbete med eftermarknaden gällande tekniska produkter och ha förståelse för tekniska ritningar. Tidigare erfarenhet av arbete med vätskefilter är meriterande men inget krav.
Meriterande är om du har viss ekonomisk erfarenhet och har arbetat i en säljande organisation.

Arbetsuppgifter

Som Teknisk Innesäljare kommer du att arbeta med aktiv försäljning och tekniskrådgivning mot nya och befintliga kunder och leverantörer inom Filterteknik. Din uppgift är att öka företagets försäljning genom att bistå kunder och säljorganisation med att bland annat teknisk support, handlägga förfrågningar, offerter, order, ordersupport, fakturering m.m.
Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Mölnlycke. Lön enligt överenskommelse. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din ansökan.

Senast den 25 augusti vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, jessica.petersson@christianberner.com. Märk ansökan med Teknisk Innesäljare Filterteknik i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta affärsområdeschef Per-Erik Ålander, per-erik.alander@christianberner.com, telefon 031-3366951.
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master