'
M.M: PageTemplate
PageTemplate

Säljande Teknisk säljchef inom Filterteknik, Mölnlycke

Har du genuint intresse av B2B och relationsbyggande försäljning, ett utpräglat tekniskt intresse och är en god ledare då ska du söka dig till oss!
Som Säljande Teknisk säljchef på Christian Berner har du ett nära samarbete med våra befintliga kunder, leverantörer och medarbetare inom verksamhetsområdet Filterteknik. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder och tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Är du den vi söker?

Älskar försäljning, engagemang, affärsmässighet, orädd, energi och driv, kreativitet, relationer och resultat är det vi letar efter i våra ledare.
Som säljare arbetar du proaktivt och målmedvetet med befintliga och möjliga nya kunder eller leverantörer inom Filterteknik. Du är mån om att vårda och skapa förutsättningar för ett effektivt försäljningsarbete. Du drivs av att kunna ge din kund en kvalitativ och optimal lösning. Du är noggrann i ditt utförande och håller det som lovats. Du är van och ser positivt till resande i tjänsten och är en god planerare.
Som ledare ser vi att du har ett stort fokus att driva ditt team och verksamheten effektivt och glädjefullt mot uppsatta mål. Du har även ett tydligt säljfokus som skapar motivation, inspiration och arbetsglädje i ditt team. Du arbetar affärsorienterat, resultatinriktat och är intresserad av verksamhetsutveckling. Du gillar att aktivt leda med tydlig kommunikation och coacha din organisation och se ditt team lyckas.
Din bakgrund kan variera men vi ser att du har en akademisk teknisk bakgrund och erfarenhet av försäljning av tekniska produkter och lösningar. Tidigare personalansvar är meriterande men inget krav.
Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift.

Arbetsuppgifter

Som Säljande Teknisk säljchef är din uppgift att öka företagets försäljning och marknadsandelar genom att aktivt uppsöka presumtiva kunder och upprätthålla och vidareutveckla våra goda kontakter med befintliga kunder inom tilldelat distrikt, produkt- eller branschsegment. Noggrann uppföljning och omvärldsbevakning av marknaden avseende kunder, leverantörer, konkurrenter, andra samarbetspartners, nya produktområden och utvecklingen på marknaden.

Resultatansvarig för verksamhetsområdet Filterteknik.
I ditt personalansvar ingår bland annat att leda, driva, samverka, utveckla och lyfta ditt team på två personer att nå uppsatta mål och visioner.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Mölnlycke. Lön enligt överenskommelse. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Senast den 25 augusti 2017 vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, jessica.petersson@christianberner.com. Märk ansökan med Säljande Teknisk säljchef Filterteknik i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta affärsområdeschef Per-Erik Ålander, per-erik.alander@christianberner.com, telefon 031-3366951.
Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Trade-koncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master