'
M.M: PageTemplate
PageTemplate

Innesäljare inom Högtrycksteknik, Härnösand

Har du ett tekniskt intresse och är genuint intresserad av B2B och relationsbyggande försäljning då ska du söka dig till oss!

Som Innesäljare på Christian Berner har du ett nära samarbete med övriga medarbetare i ditt verksamhetsteam. Vårt fokus är att leverera kvalitativ teknisk expertis och tekniska lösningar till våra befintliga och nya kunder och tillse att våra kunder får rådgivning och lösningar som är skräddarsydda efter deras behov.

Är du den vi söker?

Engagemang, kvalitet, affärsmässighet, relationer och resultat är det vi letar efter i våra Innesäljare. Vi ser gärna att du drivs av att ge support i världsklass, är noggrann i ditt utförande, håller det som är lovat och levererar i tid. Du har ett tekniskt intresse, är van att ta ansvar och hantera många olika projekt samtidigt. Du har också ett förhållningssätt som skapar förtroende och knyter starka kund- och leverantörskontakter via telefon och mail.

Din bakgrund kan variera men du behöver erfarenhet av arbete i affärssystem och ha förståelse för tekniska ritningar. Meriterande är om du har viss ekonomisk erfarenhet och har arbetat i en säljande organisation.

Kunderna finns över hela Sverige och våra leverantörer är internationella vilket kräver goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och i skrift. Tyska är en merit men inget krav.

Arbetsuppgifter

 Som Innesäljare är din uppgift att öka företagets försäljning genom att bistå kunder och säljorganisation från beställning till leverans, hantera order, inköp, handlägga förfrågningar och offerter mm. Du kommer även att arbeta med uppföljning och support mot nya och befintliga kunder och leverantörer inom högtrycksteknik.

Du kommer även att ha ansvar för kontorslokalerna i Härnösand med bland annat frågor som rör fastigheten, lager, administration, arbetsmiljö och brandskydd.

Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med placering på vårt kontor i Härnösand. Lön enligt överenskommelse. Start omgående eller enligt överenskommelse.

Din ansökan

Senast den 25 augusti 2017 vill vi att du skickar dina ansökningshandlingar, CV, personligt brev och referenser till Personalchef Jessica Petersson, e-post jessica.petersson@christianberner.com  Märk ansökan med Innesäljare Högtrycksteknik i ämnesraden. Har du frågor gällande tjänsten kontakta Avdelningschef Katarina Askerlund via e-post, katarina.askerlund@christianberner.com

Urvalsprocessen sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista annonseringsdag, så skicka in din ansökan redan idag!

Christian Berner Tech Tradekoncernen (publ) – noterat på Nasdaq Stockholm, har 120 års erfarenhet av teknisk handelsverksamhet. Vi erbjuder kvalitetsprodukter och systemlösningar med fokus på miljöteknik från europeiska tillverkare till industrier och kommuner i Sverige och övriga Norden. Koncernen har cirka 130 medarbetare i hela Norden, och en nettoomsättning på omkring 450 MSEK. Christian Berner Tech Trade AB är huvudbolag för handelsverksamheten, och genom dotterbolagen i Danmark, Finland, Norge och Sverige marknadsförs vårt produktprogram i hela Norden. Mer information om Christian Berner finns på christianberner.se och christianberner.com.

TopContent: ContactsPage (7488)
Default.Master